Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NO-WL][FB+SV][24/7] AMELINIUM [Pierwszy serwer który zapłaci graczowi!]

Xtronix856

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

infocp.png

Typ: FB+SV

Adres IP:

s33.csrv.pl:61231

Wersja: 1.2.5

Sloty: 10

Whitelista: (OFF)

Potwory: (ON)

Zwierzęta: (ON)

Nether: (ON)

teammd.png

CSF, Seba856

pluginy.png

/help ;>

dodatkowe.png

> Zawsze otrzymacie od nas pomoc to jest podstawowa najwazniejsza informacja! =)

> Jest to pierwszy taki serwer, który zapłaci graczowi da uprawnienia vip, oraz dzialke vip...

krótko mówiąc, ZA chęć do grania i budowania! Wszystkie informacje zostaną podane

na stronie serwera o ktorej dowiecie sie juz za niedługo =)

> Serwer posiada podstawowe pluginy, ktore umilą grę, chcielismy zachowac jak najwieksze piękno

zwykłego prostego minecrafta .

> Podstawowoym dochodem pieniędzy w grze bedą tzw. zawody /jobs

> Jestesmy "poczatkującym" team-em jakiekolwiek bugi bedziemy starali się szybko naprawić i

przystosować do wszych oczekiwan/potrzeb.

> Jeszcze raz podkreślamy głownym atutem tego serwera bedzie to iż gracz nie dosyć, że miło spedzi

czas na graniu to jeszcze zarobi prawdzie realne pieniądze! =)

> O vip'a (dzialki itd.) pytać na GG: 13295903

Pozdrawiamy i zapraszamy na Serwer: AMELINIUM

Za błędy ortograficzne z góry przepraszam ;>

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ooo mój boże! Niepowtarzalny, zajebista administracja szczególnie pod względem ogarnięcia, miło się gada, pluginy także nie najgorsze, do tego wspaniały klimat gry! Będę grał w grę na tym serwerze ciągle!

Opublikowano

Dla tych co się pytali w grze...Tak! =). To płacenie graczowi jest na prawdę! ;> Za okolo tydzień będzie strona to się dowiecie wszystkiego ^^

Prawdziwe pieniądze przelew na konto , doładowanie do plusa itd. lub działka vip oraz ranga na 1,5 miesiąca .

bb6afecc015f0d43e0f69c81935f5e10_1.jpg

Opublikowano

Polecam jak nic! Ledwo wbiłem a admin juz pisal czy w czyms pomoc itd. Fajnie sie gada i jest beka ;D Admini moze i poczatkujący, ale widze ogarnięci. Jeszcze raz polecam :-)

Opublikowano

Serwer polecam z wielu na których byłem ten jest naprawde good. Jedyny minus to warpy mają tylko Vip a więc licze na zmiene tego. A z tą kasąto prawda dostałem już i Vipa i kase :)

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

serwer bardzo fajny, ogarniety team :P atmosfera bardzo fajna. jedyne co mozna poprawic to sklep, ale nie jest najgorszy ^^

Sygnatura została ukradziona przez jednego rumuna

Opublikowano

Malo osob zbugowane jobsy i wrzedzie na tabliczkach wyzwiska zablokowane cuboidem nie polecam

kto nie wiezy klik na spoiler

20120709172202.png

Opublikowano

Polecam Serwer:)

PS.Olej14 Te tabliczki mogles tak samo ty sam wstawic poniewaz jest to za cuboidem Natomiast pisze sie "wszedzie" , a nie "wrzedzie" i "wierzy" zamiast "wiezy" wiec zanim cos napiszesz sprawdz pisownie:)

Pozdrawiam!

//jurgenovsky

Opublikowano

@up

Możesz Wejść Na Serwer? : )

Bo Ja Nie Za bardzo ; p

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

UWAGA!Do wszystkich n00bow i debili odwalcie sie od serwa,jakies dzieci neo wlaza na serwa i spamuja,a serwer jest pro i wogole.Polecam.Moj nick ZabilemHankePL

Najlepsze są

ŚLĄSKIE KLUSKI I ROLADA!!

Opublikowano

Do osób zainteresowanych wejściem na serwer, wybaczcie, chwilowo trwają prace nad serwerem, gdyż.. no właśnie...

I tutaj pozdrawiam każdego idiotę, palanta i szm*tę która wchodzi na serwer używając spam bota, sądzę, że to jakieś dziecko neo, które boi się "konkurencji" - żal mi was/ciebie.

Jeżeli nie umiesz znieść konkurencji to lepiej od razu usuń serwer z hostingu. A i nawiasem to:

Za popełnienie wskazanego wykroczenia sprawcy grozi kara grzywny lub nagany.

W przypadku gdyby okazało się, że oprócz wartości niemajątkowej dany przedmiot posiada również wartość majątkową sprawca może odpowiadać za dwa wykroczenia w zbiegu – uszkodzenia cudzej rzeczy ruchomej (art. 124 kodeksu wykroczeń) oraz niniejszego.

Należy dodatkowo wskazać, że w razie gdyby sam fakt ukarania danej osoby nie był dla pokrzywdzonego satysfakcjonujący, może on żądać stosownego zadośćuczynienie w sądzie cywilnym.

Art. 288.

§ 1. Kto cudzą rzecz niszczy, uszkadza lub czyni niezdatną do użytku, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 2. W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

(...)

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Ja w żadnym wypadku, nikomu nie grożę, tylko informuję o tym, że są to czyny niezgodne z etyką i prawem polskim.

Do tego crackera - Twoje IP to żaden problem sprawdzić, z resztą HeadAdmin serwera już je ma. I jeśli ataki będą się powtarzać, pewnie wykorzysta pewne instytucje państwowe.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...